Grupper og selskaber
- med Læsøfærgen i samlet flok

Læsø besøges året rundt af rigtigt mange mennesker, og mange vælger at rejse sammen som gruppe eller selskab – enten i samarbejde med en rejsearrangør eller ved at booke selv. Ved Læsøfærgen er der rabat på billetterne, hvis I er mange - ligesom der er mulighed for at bestille forplejning i bistroen ombord på forhånd. Læs mere herunder.

Priser

I højsæsonen gives der automatisk rabat til grupper på mere end 30 personer, som booker på samme billet. Det kan enten være billet til gående, cyklister eller en bus med passagerer. 

Udenfor højsæsonen kan der rejses til gul pris.

Hent prisliste og fartplan som PDF >

Bistro

Nyd lidt lækkert fra Læsøfærgens bistro på turen.

Selskaber og grupper på mindst 25 personer kan på forhånd bestille forplejning fra bistroen. Vi kan tilbyde alt lige fra morgencomplet, kaffe m. kage, sandwiches, kolde anretninger til varm mad og menuer. 

Forplejningen skal som udgangspunkt bestilles min. 14 dage før afrejse. 

Send en mail til bistroen med dine ønsker, så kontakter vi dig og aftaler nærmere - bistrochef@laesoe.dk

Er I ikke helt 25 personer i jeres gruppe? Skriv endelig alligevel. Vi prøver at hjælpe alle, hvis vi har kapacitet til det.

Er der mindre end 14 dage til afrejse? Kontakt os gerne, så ser vi, hvad vi kan gøre. I stedet for at sende os en mail, må du meget gerne ringe på tlf. +45 20 49 37 22.

Stjerneskud Læsø Læsøfærgen(1)


Guidede ture og skræddersyede pakker

Lokalkendte guider og gode tips

Mange busselskaber, virksomheder og foreninger har glæde af en eller anden form for pakkeløsning - lige fra kun at hyre en lokalkendt og erfaren guide i 4 timer over en dagstur med indlagte besøg og til færdige ture med overnatning, forplejning og arrangementer.

Visit Læsø hjælper gerne med forslag, kontakt til guider, pakkerejser med mere - ring til dem på +45 98 49 92 42 eller tjek visitlaesoe.dk/dagsture for inspiration.

5D311314