Grupper og selskaber
- med Læsøfærgen i samlet flok

Læsø besøges året rundt af rigtigt mange mennesker, og mange vælger at rejse sammen som gruppe eller selskab – enten i samarbejde med en rejsearrangør eller ved at booke selv. 
Læs også gerne mere om busrejser på vores temaside om busrejser til Læsø:

Gi' os gerne et praj...

Vi vil rigtigt gerne vide det på forhånd i bistroen, når I kommer som en større gruppe eller selskab. I er meget velkomne til at forudbestille alt lige fra kaffe og kage over morgencomplet til selskabsmenuer eller smørrebrød. Og handler gæsterne i selskabet enkeltvis, vil vi også gerne vide det, så vi kan være klædt godt på til et større rykind.

Skriv til os på bistrochef@laesoe.dk eller ring på 20 49 37 22.

 

Læs mere herunder.

Priser

Med Læsøfærgens prisstruktur rejser alle til samme standardpris hele året - voksne betaler ens pris uanset alder, og alle under 18 rejser gratis.

Hent prisliste og fartplan som PDF >

Bistro

Nyd lidt lækkert fra Læsøfærgens bistro på turen.

Selskaber og grupper på mindst 25 personer kan på forhånd bestille forplejning fra bistroen. Vi kan tilbyde alt lige fra morgencomplet, kaffe m. kage, sandwiches, kolde anretninger til varm mad og menuer. 

Forplejningen skal som udgangspunkt bestilles min. 14 dage før afrejse. 

Send en mail til bistroen med dine ønsker, så kontakter vi dig og aftaler nærmere - bistrochef@laesoe.dk

Er I ikke helt 25 personer i jeres gruppe? Skriv endelig alligevel. Vi prøver at hjælpe alle, hvis vi har kapacitet til det.

Er der mindre end 14 dage til afrejse? Kontakt os gerne, så ser vi, hvad vi kan gøre. I stedet for at sende os en mail, må du meget gerne ringe på tlf. +45 20 49 37 22.

5D312398


Guidede ture og skræddersyede pakker

Lokalkendte guider og gode tips

Mange busselskaber, virksomheder og foreninger har glæde af en eller anden form for pakkeløsning - lige fra kun at hyre en lokalkendt og erfaren guide i 4 timer over en dagstur med indlagte besøg og til færdige ture med overnatning, forplejning og arrangementer.

Visit Læsø hjælper gerne med forslag, kontakt til guider, pakkerejser med mere - ring til dem på +45 98 49 92 42 eller tjek visitlaesoe.dk/dagsture for inspiration.

5D311314(1)