Færgeturen

Læsøfærgen byder på en behagelig overfart mellem Frederikshavn og Læsø med flere daglige afgange. Overfartstiden er 90 minutter.

Her har vi samlet lidt praktiske informationer om at være ombord på færgen.

Velkommen ombord

Vores hovedfærge er Margrete Læsø, som er velindrettet, tager ca. 75 biler og 500 passagerer og byder på både bistro med god mad, hyggelige saloner, konferencerum, legerum til børnene, tv-stue, trådløs wifi, stilleafdeling, soldæk og 2 saloner, hvor hunden gerne må komme med.

I højsæsonen hjælpes Margrete af Ane Læsø, en lidt ældre og mindre model, men som ellers faciliterer stort set samme muligheder.

Der er sat en ny færge på bedding med forventet levering i 2026.

5D311314(1)


Handicapforhold

For rejsende med et handicap eller andre udfordringer, som kræver særlige hensyn, har vi samlet lidt oplysninger om forholdene og mulighederne for hjælp.

Klik her og læs mere >

Bistroen - lidt lækkert på turen

Læsøfærgens bistro er åben på alle afgange og byder velkommen ombord med både varme retter og kolde anretninger.

For de morgenfriske er der rundstykker, og senere på dagen tilbyder vi smørrebrød, sandwich, salater og varme retter på bestilling: Lige fra burger og kebabmix til stjerneskud med rødspættefileter og rejer fra den lokale fiskehandler.

Desuden tilbyder vi både kolde og varme drikkevarer og lidt lækkert bagværk til den søde tand samt naturligvis et bredt udvalg af kioskvarer, aviser og blade.

Er I en gruppe, der skal afsted, kan I læse mere om muligheden for at bestille forplejning her.

Bistro   anretning


Kæledyr

Dine kæledyr kan naturligvis også komme med Læsøfærgen.

Er du i bil, kan du med fordel lade dit kæledyr opholde sig i bilen under overfarten. Ofte er vogndækket det sted på færgen, hvor der er mest ro og også mest køligt.

Er dit kæledyr mest tryg ved at opholde sig sammen med dig, kan du være i de områder, hvor vi har markeret pladserne med ”kæledyr tilladt”.

Kæledyr må ikke sidde på sæderne.

Vi henstiller til, at hunde føres i kort snor, og at katte og andre kæledyr transporteres i transportkasse.  

Områderne i forbindelse med bistroen er forbeholdt spisende gæster, og af hygiejniske grunde og hensyntagen til allergikere er områderne her forbudt for kæledyr.

Der står vandskåle i færgernes hall-område.

Har dit kæledyr brug for at blive luftet under overfarten, kan dette foregå på vejrdækket, men vi forventer selvfølgelig, at du samler evt. efterladenskaber op og smider posen i den udendørs skraldespand.

passagerer (578)   Kopi


Glemte sager

Vi finder selv en del glemte sager, og andre indleveres heldigvis af ærlige medpassagerer. Fælles for alt hittegods fundet ombord på en af Læsøfærgerne er, at det opbevares på vores kontor på Læsø i minimum 4 uger.

Ønsker du at efterlyse noget?

Skriv os en mail på info-lf@laesoe.dk eller ring til os i vores åbningstid. Vi vil gerne vide, hvad du savner, og hvornår du rejste med Læsøfærgen.

Hvis det savnede er indleveret, kan det efter aftale afhentes på et af vores kontorer, eller vi kan sende det til dig mod et mindre gebyr.

Uafhentede sager vil efter de fire uger gives til velgørende formål.

5D311388(2)