Rabatordning
- når du rejser meget

Ved Læsøfærgen har du mulighed for at opnå rabat på dine billetter, hvis du rejser meget. Kort fortalt går ordningen ud på, at bookingsystemet udløser en rabat, når du har rejst for et bestemt beløb indenfor en given periode. Jo mere du rejser, jo mere sparer du.

Optjeningsperiode 365 dage bagud

Rabatordningen gælder løbende 365 dage bagud. Det vil sige, at din 'saldo' kan svinge over eller under det beløb, som udløser rabatten - helt afhængig af dit rejsemønster i det forgangne år.

 

Hvem kan få rabat?

Alle med et Ø- eller pendlerkort tilknyttet deres bruger i bookingsystemet kan opnå rabat, forudsat de har tilknyttet et gyldigt betalingskort til deres bruger.

Du kan læse mere om Ø- og pendlerkort her >

Der kan godt være flere personer på samme bruger, som derved hurtigere kan opnå rabatten. Det er dog en forudsætning, at de tilhører samme husstand og er tilmeldt samme folkeregisteradresse.

Den aktuelle saldo kan altid ses i bookingsystemet, når man er logget ind på brugeren via mail og password:
> Mine reservationer > Vis rejseaktivitet


Hvor meget skal jeg rejse, før jeg kan få rabat?

Beløb og priser

Den rejsende betaler gældende listepris op til en saldo på kr. 13.200 kr. (biler) og kr. 4.800 kr. (gående). Herefter betales kun henholdsvis 5 % og 2,5 % af listeprisen (svarende til havneafgiften til Frederikshavn Havn).

Bookingsystemet tæller det samlede forbrug på brugeren – dvs. både rejser med bil og som gående. Det betyder i praksis, at når det samlede forbrug når op på 4.800 kr. i perioden, så rejser brugeren som gående til de 2,5 % af listeprisen.

Optjeningsperiode 365 dage bagud

Rabatordningen gælder løbende 365 dage bagud. Det vil sige, at din 'saldo' kan svinge over eller under det beløb, som udløser rabatten - helt afhængig af dit rejsemønster i det forgangne år.


Hvordan får jeg rabatten?

Bookingsystemet registrerer alle rejser på hver enkelt bruger.

Når summen af rejsernes pris når op på hhv. kr. 13.200 eller kr. 4.800 kroner, reduceres billetprisen automatisk til 5 eller 2,5 procent.

Rabatten forudsætter, at du har tilknyttet automatisk betaling på det Ø- eller pendlerkort, du booker på.

Se her, hvordan du tilknytter automatisk betaling >

Kan jeg følge med i, hvor meget jeg har rejst?

Dit forbrug – altså prisen for de rejste ture – vil fremgå af et link, når du er logget på Min Side i bookingsystemet; så kan du følge med i, hvornår prisen falder til de 5 eller 2,5 procent.

Du finder linket under "Betalingskoder", ved at trykke dig ind på det Ø-eller pendlerkort, du gerne vil se rejseaktiviteten for. 

Still6